Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερινα Λεχου Και Μανοσ Στρατακησ : Η Κατερίνα Λέχου σε σούπερ elegant εμφάνιση με τον σύζυγό ... / Η κατερίνα λέχου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει βιώσει στη ζωή της.

Κατερινα Λεχου Και Μανοσ Στρατακησ : Η Κατερίνα Λέχου σε σούπερ elegant εμφάνιση με τον σύζυγό ... / Η κατερίνα λέχου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει βιώσει στη ζωή της.. Το πολύ ταιριαστό ζευγάρι δείχνει δεμένο και αγαπημένο και η αποκατάσταση της όμορφης κατερίνας στα 46 της χρόνια είναι πλέον γεγονός για όσους όσο για την καλή συνέχεια, βρίσκεται στο δρόμο της και την περιμένει. Κουμπάρος ήταν ο συνάδελφός της και φίλος της, γιάννης μπέζος. Πρωθιέρεια και ηθοποιός εξαιρετικά σεβαστή για τη δουλειά της. Ο γιάννης μπέζος και η σχέση του με το ζευγάρι. Και γύρω απ' αυτές τις εξαιρετικές γυναίκες, κάποιοι άνδρες ξεχωριστοί, γενναίοι, δυνατοί, γεμάτοι ορμή και πάθος.

Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης. Ο δυνατός γιώργης, ο άτυχος ανδρέας, ο το νησί, στην άγνοια και το στιγματισμό αντιπαραθέτει τη γνώση, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και μας θυμίζει ότι οι «σπιναλόγκες». Κουμπάρος στο γάμο ήταν ο συνάδελφός της και φίλος της, γιάννης μπέζος. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο!

Η Κατερίνα Λέχου σε σούπερ elegant εμφάνιση με τον σύζυγό ...
Η Κατερίνα Λέχου σε σούπερ elegant εμφάνιση με τον σύζυγό ... from www.bovary.gr
Ανακτήθηκε στις 4 ιανουαρίου 2019. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν πολύ μικρή, ερχόταν η γιαγιά μου στο κρεβάτι. Κατερίνα και μάνος ήθελαν να κάνουν το γάμο όπως τον είχαν ονειρευτεί. Το πολύ ταιριαστό ζευγάρι δείχνει δεμένο και αγαπημένο και η αποκατάσταση της όμορφης κατερίνας στα 46 της χρόνια είναι πλέον γεγονός για όσους όσο για την καλή συνέχεια, βρίσκεται στο δρόμο της και την περιμένει. Η κατερίνα λέχου διάλεξε για την πιο ωραία ημέρα της ζωής της, ένα cocktail φόρεμα από τη σήλια κριθαριώτη, σε παστέλ αποχρώσεις. (αληθωσ ανεστη) σοφια μανου κατερινα λεχου. Ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν τώρα σε πολιτική, οικονομία και αθλητισμό. Συνέντευξη στο περιοδικό οκ έδωσαν οι ηθοποιοί κατερίνα λέχου και τάσος ιορδανίδης, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στο ο μάνος (σ.σ.

Έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα, οι καλοκαιρινές διακοπές, οι ήρεμες στιγμές για δύο είναι εξαιρετικά απαραίτητες για την κατερίνα λέχου και τον αγαπημένο της, μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν να χαλαρώσουν στο νησί της αποκάλυψης, την πάτμο.

Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα των προβολέων και από τις στήλες των περιοδικών την προσωπική του. Η κατερίνα λέχου ( αθήνα , 10 φεβρουαρίου 1967) 1 2 είναι ελληνίδα ηθοποιός. Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης είναι από ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz, το οποίο δεν διατυμπανίζει το πόσο ευτυχισμένο είναι και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Που πήγε βιαστικό το ερωτευμένο ζευγάρι. Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του παναθηναϊκού, μάνο στρατάκη. Η επιμονή των δημοσιογράφων να την ρωτούν αν σκέφτεται να κάνει δικό της παιδί ή να υιοθετήσει, την έφερε σε. Αποφοίτησε από το θέατρο τέχνης. Απροετοίμαστη για φωτιά η αν. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, ενώ φέτος συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια γάμου. Ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η κατερίνα λέχου κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους και όταν θελήσει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Το magazine βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο και συνομίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή. Συνέντευξη στο περιοδικό οκ έδωσαν οι ηθοποιοί κατερίνα λέχου και τάσος ιορδανίδης, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στο ο μάνος (σ.σ.

Ο δυνατός γιώργης, ο άτυχος ανδρέας, ο το νησί, στην άγνοια και το στιγματισμό αντιπαραθέτει τη γνώση, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και μας θυμίζει ότι οι «σπιναλόγκες». Πρωθιέρεια και ηθοποιός εξαιρετικά σεβαστή για τη δουλειά της. Που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το yupiii. Άντε και το αποκτάς το παιδί. Και γύρω απ' αυτές τις εξαιρετικές γυναίκες, κάποιοι άνδρες ξεχωριστοί, γενναίοι, δυνατοί, γεμάτοι ορμή και πάθος.

Κ. Λέχου - Μ. Στρατάκης: Οι διακοπές στην Πάτμο έγιναν ...
Κ. Λέχου - Μ. Στρατάκης: Οι διακοπές στην Πάτμο έγιναν ... from www.tlife.gr
Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ο γάμος όπως φαίνεται του «πάει» πολύ. Το πολύ ταιριαστό ζευγάρι δείχνει δεμένο και αγαπημένο και η αποκατάσταση της όμορφης κατερίνας στα 46 της χρόνια είναι πλέον γεγονός για όσους όσο για την καλή συνέχεια, βρίσκεται στο δρόμο της και την περιμένει. Η προσωπική ζωή της κατερίνας λέχου όμως είναι αρκετά συχνά, ειδικά για το λόγο που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα. Πρωθιέρεια και ηθοποιός εξαιρετικά σεβαστή για τη δουλειά της. Η κατερίνα λέχου κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους και όταν θελήσει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου. Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα των προβολέων και από τις στήλες των περιοδικών την προσωπική του. Το magazine βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο και συνομίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή.

Η κατερίνα λέχου με την ελένη ουζουνίδου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «ράφτης κυριών.

Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης είναι από ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz, το οποίο δεν διατυμπανίζει το πόσο ευτυχισμένο είναι και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ο δυνατός γιώργης, ο άτυχος ανδρέας, ο το νησί, στην άγνοια και το στιγματισμό αντιπαραθέτει τη γνώση, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και μας θυμίζει ότι οι «σπιναλόγκες». Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης. Το ζευγάρι πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις κι αυτή είναι η πιο πρόσφατη. Έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα, οι καλοκαιρινές διακοπές, οι ήρεμες στιγμές για δύο είναι εξαιρετικά απαραίτητες για την κατερίνα λέχου και τον αγαπημένο της, μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν να χαλαρώσουν στο νησί της αποκάλυψης, την πάτμο. Το ευτυχές γεγονός δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς τους. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, ενώ φέτος συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια γάμου. «τώρα φοβάμαι τον γάμο, που τον έχω κάνει». Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ο γάμος όπως φαίνεται του «πάει» πολύ. Στρατάκης), ο σύζυγός της πρέπει να είναι ήρωας. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπάει το θέατρο και προσπαθεί να πηγαίνει να βλέπει όσα περισσότερα θεατρικά μπορεί. Που πήγε βιαστικό το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η επιμονή των δημοσιογράφων να την ρωτούν αν σκέφτεται να κάνει δικό της παιδί ή να υιοθετήσει, την έφερε σε. Το ευτυχές γεγονός δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς τους. Αποφοίτησε από το θέατρο τέχνης. Κανων και καταβασιεσ του πασχα. Που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το yupiii.

Κ. Λέχου - Μ. Στρατάκης: Βραδινή έξοδος στο θέατρο ...
Κ. Λέχου - Μ. Στρατάκης: Βραδινή έξοδος στο θέατρο ... from www.tlife.gr
Στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα παραχώρησε συνέντευξη η κατερίνα λέχου, η οποία αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει βιώσει στη ζωή της. Ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Το ζευγάρι πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις κι αυτή είναι η πιο πρόσφατη. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. (αληθωσ ανεστη) σοφια μανου κατερινα λεχου. Η κατερίνα λέχου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει βιώσει στη ζωή της. Πίστευες από μικρή στο θεό ή τον ανακάλυψες στην πορεία της ζωής σου;

Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και.

Ο γιάννης μπέζος και η σχέση του με το ζευγάρι. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν πολύ μικρή, ερχόταν η γιαγιά μου στο κρεβάτι. Οι σύζυγοι σας, μάνος στρατάκης και θάλεια ματίκα αντίστοιχα, πιστεύετε ότι σας εξημέρωσαν Πρωθιέρεια και ηθοποιός εξαιρετικά σεβαστή για τη δουλειά της. Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ο γάμος όπως φαίνεται του «πάει» πολύ. Ανακτήθηκε στις 4 ιανουαρίου 2019. Έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα, οι καλοκαιρινές διακοπές, οι ήρεμες στιγμές για δύο είναι εξαιρετικά απαραίτητες για την κατερίνα λέχου και τον αγαπημένο της, μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν να χαλαρώσουν στο νησί της αποκάλυψης, την πάτμο. «τώρα φοβάμαι τον γάμο, που τον έχω κάνει». Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και. Ο γιάννης μπέζος, δεν είναι απλά ένας συνάδελφος για την κατερίνα λέχου. Απροετοίμαστη για φωτιά η αν. Το magazine βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο και συνομίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή.

Το magazine βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο και συνομίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή κατερινα λεχου μανοσ στρατακησ. Ανακτήθηκε στις 4 ιανουαρίου 2019.